Om oss

Flera av oss i personalen har en bakgrund inom skolans värld, som lärare eller skolledare. Tillsammans har vi en lång erfarenhet av och förståelse för de möjligheter och utmaningar som pedagoger ställs för i sin vardag. Därför har vi byggt våra utbildningar med utgångspunkt att du ska få den information du behöver för att kunna använda vårt system optimalt. Allt för att underlätta för dig i din vardag.

Våra utbildare

Här presenterar vi de personer i vår personal som du kommer att möta i våra utbildningar.

Klas Lilja

Vår VD och Försäljningschef. Klas är legitimerad lärare åk 1-7. Han har arbetat i 7 år som lärare och har även arbetat som pedagogisk konsulent inom pedagogisk programvara och kompensatoriska hjälpmedel. Förutom en lärarexamen har han också studerat ledarskap och organisationsteori.            

Jan Gayen

Projektledare och kundansvarig. Jan är legitimerad 1-7 lärare och har efter 15 år i skolan arbetat som verksamhetsutvecklare med ansvar för huvudmannens systematiska kvalitetsarbete och implementerade InfoMentor i sin dåvarande kommun. De tre senaste åren har Jan arbetat som rektor och förskolechef.

Johan Andersson

Säljare och kundansvarig. Johan har en bakgrund inom kvalitets- och miljösystem och har arbetat i många år som projektledare, verksamhetsutvecklare, säljare och kundansvarig för IT-system till kommun, landsting och privat sektor.

Andreas Kardum

Andreas är utbildad IT-driftstekniker och har jobbat länge med supportfrågor och olika IT-system. Han är otroligt sportintresserad och favoriterna är fotboll – både att utöva och att titta på – och hockey, dock endast som åskådare.