Såhär funkar det

Våra kurser är uppdelade i blocken förskola, grundskola och gymnasieskola/vuxenutbildning (publ inom kort). Du går igenom materialet steg för steg och efter varje sektion gör du ett kort test på innehållet. Efter avklarat test, kommer du vidare till nästa steg i kursen. Det går bra att pausa och komma tillbaka vid ett senare tillfälle för att fortsätta. När du har klarat samtliga test får du ett diplom som visar att du kan arbeta med alla funktioner i InfoMentor som har varit del av kursen.

Kurser för förskolan
Här hittar du vårt kursutbud för förskolan. I grundkursen, som riktar sig främst till personal,  går vi bland annat igenom hur du skapar grupper eller ämnesområde, arbetar med kommunikation och tidsregistrering. I kursen för administratörer, har vi även lagt till hur man anger personalbehörighet och lägger schema. 

Inom kort kommer du även hitta fler matnyttiga kurser här.

Kurser för grundskolan
Här hittar du vårt kursutbud för grundskolan. I grundkursen, som riktar sig främst till personal,  går vi bland annat igenom hur du arbetar med veckoplan eller skickar SMS/e-post till elever och vårdnadshavare. I kursen för administratörer, har vi även lagt till hur man arbetar med InfoMentor Analys, anpassar startsidan och publicerar nyheter.

Inom kort kommer du även hitta fler matnyttiga kurser här.

Kurser för fritidshemmet
Här kommer vi snart att publicera vårt kursutbud för fritidshemmet.

InfoMentor certifikat

Efter varje avslutat delkurs, så kan du ladda ner och skriva ut ett fint certifikat.