Tips & trix

Vår suveräna support har på Facebook länge delat med sig av sina tips & trix på hur man bäst kan använda InfoMentor. Nu har vi samlat alla dessa här, så att du lätt kan leta upp de tips som hjälper just dig i din vardag. Varsågod!

FÖRSKOLAN

Är du ny användare av InfoMentor och vill ha mer information om systemet? Då kan vi tipsa dig om att det finns en manual i InfoMentor. Klicka på frågetecknet så kommer du direkt dit.

Har du glömt ditt lösenord till InfoMentor? Inga problem! Nu kan du antingen ange ditt användarnamn eller din e-postadress för att ändra ditt lösenord. Självklart gäller detta för vårdnadshavare men även för personal. Smidigt, eller hur?!

Om du som vårdnadshavare har ett krångligt användarnamn som är svårt att komma ihåg, så är det lätt som en plätt att byta själv. Klicka på ditt namn i InfoMentor Hub och välj sedan ”Ändra användarnamn”.

För att underlätta för våra användare som har tillgång till andra inloggningssätt har vi lagt till knappen ”Andra inloggningssätt” på vår inloggningssida. Detta gör att användaren inte behöver leta sig fram till inloggningen på respektive kommuns hemsida.

Många förskolor använder vårt enkätverktyg för att få besked från vårdnadshavarna t.ex. om barnet kommer att vara ledig på sportlovet. Smart användning av funktionen, tycker vi!

Planerar du inför utvecklingssamtalen? Du vet väl om att du kan lägga in tiderna i InfoMentor Hub så att vårdnadshavarna själva kan boka in en tid. Du hittar funktionen under Planera/Boka utvecklingssamtal/Spara tider för utvecklingssamtal.

Som personal på förskolan kan du lägga till en kommentar till tidsregistreringen. Denna kommer även att synas för vårdnadshavarna i InfoMentor Hub och markeras när den har blivit läst.